tiistai 2. heinäkuuta 2013

Muistaksää ku tahdottiin?

Tällasia juteltiin tännään Miähen kans. Tuli siis kuluneeks kaks vuatta siittä ku naimisiin mentiin. Kesä 2011 oli kuuma ja häät ikimuistoset. (Ainaki siihen asti ku kaaso kuahuviinit morsiamelle aamukolmelta tarjos. Hehe.) Ennen häitä vihasin tona kyseisenä kesänä joka tuutista raikuvaa JVG:n "Pienissä häissä"- kappaletta. Mut annas olla ku parasmiäs pääsi yän tanssisoittolistaa tekkeen. Nykyään toi biisi saaki sit lähes romanttisille fiiliksille. Vaikka ihan kauhee renkutushan se on. :D

Mutta siis joo, onneks tahdottiin. Maailman paras toi mun miäs, paljo on kahteen vuateen (ja yhdeksään ennen naimisiinmennoo...) mahtunu, niinku ny esimerkiks toi meiän pikku-H, ja tästä on hyvä jatkaa etteenpäin. Tätä päivää me juhlistettiin käymällä ihan vaan kahdestaan ulkona syämäsä. Kivvaa ku ruaka on valmiiks tehtyä, hyvvää ja saa syädä ihan rauhasa. Skoolattiinki oikein! Kuviaki piti laittaa, mut toistaseks en ainaka saanu niitä puhelimelta laitettua. Hianouksien opettelu siis jatkuu. :)


Ps. "Kenen kanssa minä sitten menen isona naimisiin? Tai siis mistä äiti sellaisen kivan miehen löytää?", pohti Ellastinen tännään. Onkohan ollu nää hääjutut jotenki pinnalla viime aikoina?

4 kommenttia:

  1. Hei meilläki soi toi sama renkutus, ku näemmä muutamaa viikkoa ennen teitä paukautettii naikkarii! Ja aina tulee hymy huulille ku sen kuulee, ei auta :)

    Kyllä tätä sun Loimaata on kiva lukee, pitäny se jo aiemminki kertoo mut ei tällee kesäsin ehi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, luulen et aika monisa ton kesän häisä oli sama soundtrack. Lisäks viä Reggaerekkaa ja Poika saunoo. Monella kesärenkutuksella on hyvä kaiku nykyään. :) Luinki sun hääpäiväppostauksen sillon. Hyvä kesä mennä naimisiin.

      Ja siis kiitos. Kiva jos tätä joku viittii lukkee. :)

      Poista
  2. Uhh, voin todistaa että kesä 2011 oli kuuma muutenkin kuin teidän rakastuneitten muistoissa. Terv.nimim. Oksensin vatsalaukkuni pihalle koko kesän sen helteen keskellä, hyvästä syystä tosin mutta....... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mää alotin sen touhun vasta syyskuusa.. Sillonki oli viö kuuma. :)

      Poista

Kommentoikaa rohkeesti!