torstai 12. syyskuuta 2013

Lempipaikka.

Ku kaikki tämmöset lyhkäset ja helpot haasteet on niin mukavia, ni määki tartun tohon "lempipaikkani"- haasteeseen. Mein kotona on monta paikkaa misä viihdyn, mut tää nyt esitelty on kyl ihan paras. Jos vaan voisin, ni viättäsin helposti yli pualet vuarokaudesta täälä. Kaiholla muistelen niitä aikoja, ku kukkaan tai mikkään ei rajottanu mun oleilua siälä. Nykyään pari alle metristä tekkee sen aika tehokkaasti.. Elämän piäniä valintoja, tiädetään.

Se paikka on tiätysti makuuhuane, ja viälä tarkennettuna sänky. Mää rakastan nukkumista ihan ylikaiken. Ennen mukuloita saatoin hyvinki vettää 14 tunnin unia, jos vaikka oli iltavuaro tai koulu ei haitannu mun nukkuharrastusta. Nykyään sattuneesta syystä sitä haaveilee ekstrapaljon pitkistä unista, mut joka kerta ku mukulat on ollu yäkyläsä, ni en kuitenka ennää ossaa nukkua. Aika kultaa muistot ja sillai... Erityisen kivvaa on myäs lastata voileipätassi kukkuroillens ja kömpiä sänkyyn kattoon telkkaria. Ai että.

Mein makuuhuane on ensimmäinen kohde, mikä täsä huushollisa yhdesä rempattiin. Yhdistettiin kaks naurettavan piäntä koppia toisiins, ja saatiin kivan iso "master bedroom". Odotin Ellastista sillon rempan aikaan aika alkumetreillä, ja Miäs tunnollisena tulevana isinä kiälsi mua olemasta maalinkäryisä. En pistäny pahakseni ollenka. :D Remontin jälkiä oon nyt katellu nelisen vuatta, ja viäläki tykkään. Ainoo vaan et laiskana siivoojana mustat kalusteet ei ehkä ollu paras mahdollinen vaihtoehto. Pölyä on!


Tältä sen pitäs näyttää...
... mut tää on karu totuus.

Yläkuvan mukanen makuuhuane ja peti meillä on yleensä jouluna. Ja ehkä juhannuksena. Eli sillon ku teen suursiivouksen ja sattuu olleen joku juhla. Perus viikkosiivouksen yhteydesä ei viitti. Ei se kuitenka montaa tuntia kerkeis nättinä olleen. Normaalisti vaan toivon et se näyttäs tolta. Valitettavasti se ei vaan viäläkä petaudu ajatuksen voimalla. :D Mut väliäkös sen, miltä näyttää. Päivän huippuhetkiä on ku saa heittäytyä möyheen peiton sekkaan, ja tiätää et kohta höyhensaaret kutsuu.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoikaa rohkeesti!