torstai 19. syyskuuta 2013

Suasi suamalaista.

Kottoo jo on iskostunu päähän se, et varsinki ruuasa pitäs suasia kotimaista. Vanhemmat ku on ollu suamalaisen ruuan tuattajia, ni onhan se ny ihan luannollinen ajatusmalli. Ja sittemmin appivanhemmat ja Miäski, ni suamalaista suasitaan edelleen. Niin paljon, et onpahan tullu laitettua kiukkusta palautetta yhdelle piänelle lihanjalostamollekki, ku meetwursti- paketisa luki isolla et "kotimainen meetwursti"  ja tuateselosteesa kerrotaan et liha on saksalaista. Miähen myätä ehkä viälä kärkkäämmin oon ittekki tarttunu tohon suamalaisuuteen. Eka ruuasa ja käyttötavaroisa, sittemmin jonkun  verran vaatetuksesaki. Varsinki mukuloitten.

Tottakai helpompaa (ja halvempaa ennen kaikkee) olis vaan tilata H&M:stä kaikki, mut on alkanu vähä tökkiin se ajatus siittä, misä ne tehdään ja kuin kertakäyttösiä ne lopulta on. Jos varraa olis, ni voishan sitä toki suasia kotimaisia ompelijoita ja firmoja viälä paljo enemmänki. Mut jos edes vähä, tullee ainaki hyvä miäli. Mulle ja toivottavasti sille tekijällekki. :)

Pikku-H:n vaatekaapisa on ollu jo tovin pitkien housujen mentävä aukko. Olin pitkään ostamasa pöksyjä eri paikoista, mut aina se sit jäi. Liian tylsiä, liian kalliita, huanolaatusia ja millon mitäki. Mut sit muistin mainion Melutalon. Melutalon rouva on jostain syystä eksyny mun blogia seuraamaan, ja kävin sit joskus vastaviarailulla sen blogisa. Ei olis ehkä kannattanu. :D Voi että kuin värikkäitä ja ihania ompeluksia siältä löyty, ja näköjään ihan ostettavaks asti. Ne värit ja se ilosuus on juur semmosta, mistä tykkään. Mukuloilla varsinki.

 Noh, pistin sit kyselyä et jos housut sais Pikku-H:lle. Rouva laitto sähköpostiin kangasvaihtoehtoja mun toiveitten pohjalta, mistä sit valkkasin ommaa silmää miällyttävät. Pikku-H sais siis pöksyt ihan toiveitten mukkaan. Kivvaa. Tovi meni, ja sit postista kolahtiki ilosen keltanen paketti, mikä sisälsi viäli ilosemman keltaset housut. Hintaa tuli tiätysti enemmän, ku jostain ketjupuljusta ostetuille, mut ei pahasti silti. Ja hei, kyl laadukkaasta ja uniikista suamalaisesta käsityästä maksaa miälelläns. Ja kuuluuki maksaa. Oon kaikinpualin kovin tyytyväinen, niin housuihin ku asioinnin sujuvuuteenki. Kiitos viälä. :)



'


Pikku-H poseeras äitille kiltisti uusisa pöksyisäns. On ne hianot. Juur mukavan lämpöset ja väreiltänski soppii paremmin ku hyvin tuala ulkona vallitsevvaan säätillaan.

2 kommenttia:

  1. Ihanat! Ja ihanat poseerauksetki. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikku-H on luannonlahjakkuus. Ei tartte yhtään käskee, ku ottaa vaan kameran esille ni keikistely alkaa. :D
      Noin on kyl verrattoman ihanat. Onneks on kasvunvarraa, ni mennee kauan.

      Poista

Kommentoikaa rohkeesti!