maanantai 2. syyskuuta 2013

Vähän jäissä, pienissä häissä.

Viime viikonloppuna oli kesähäät vol. 3. Mukavaa ku alkaa olla sen ikänen, et vähä väliä on jottain tämmösiä kivoja aikuisjuhlia. :) Vaikka tänä kesänä on ollu kolmet häät jo, ni ei kyllästytä ollenka. Kaikki juhlat ollu omanlaisians, hääparien näkösiä ja ihan tosi mukavia. Nää viimesemmät oli aika piänen piirin kekkerit, ja tosi rennot semmoset. Enpähän oo ennen ollu häisä, misä ihmiset saunoo.

Ja ku kutsu oli niin vapaamuatonen, ni tiätysti iski vaatekriisi päälle. Ku eihän sitä ny voi häisä voi ihan missään perusbilevaatteisa olla. Mut rentojen juhlien ollesa kysseesä, ni eihän sitä sit taas voi missään liian juhlallisesaka olla. Ettei vaan ylipukeudu, sehän se olis vallan kauheeta. Piinasin siskoja "voisitteks lainata"- mankumisilla jo hyvisä ajoin, mut ei auttanu. Vähä aika sitte tuli käytyä Tampereella, ja onneks viälä vähä ennen junan lähtöö kipasin H&M:n. Koska siälä se roikku, mun ihana crazy cat lady- kolttu. Ku oli viälä edukas ja sopivaki, kriisi oli selätetty.

Häitten lähestyesä alkoki sit tukkakriisi, ku oli niin kauhee juurikasvu. Mut onneks kummityttöni äiti tuli jeesiin, ja sai tukan taas ihmismäisen näköseks. Oli muutenki harvinaislaatunen mein tapaaminen. Saatiin juada kahvit rauhasa meinaan. Hänellä on neljä lasta ja mullaki kaks, ni yleensä näkemisisä riittää hutinaa. Mut tällä kertaa isit hoiti, ni saatiin vettää suklaakahvit ihan iteksemme. Huraa arkipäivän iloille. Seuraavaks oliki vuarosa sit kampauskriisi, ku en vaan ossaa. No siittäki onneks selvisin, siskon ja kaverin avustuksella. Sain ihan oikeet kukkaset tukkaan, ni johan kelpas. :) Lapsenvahtikiamuratki eli loppuun asti, mut ajoisa viime tinkaan neki selkis. Toinen pääsi pappalaan yäkyllään, toinen jäi kottiin tätins hellään huamaan. Näistä ku päästiin yli, ni oliki aika juhlia. Kuvien otto unohtu tiätysti, mut hauskoja yksityiskohtia oli mm. paikallisen piänmeijerin jätskikärry, mistä sai käydä hakkeen annoksia ku miäli teki. Ja tiätysti piti jossain kohtaa hoilottaa "Pienissä häissä" singstarissa. Epäilemättä kaunista. Häisä nähtiin kans yks kosinta, sukkanauhan heiton innottamana. Vastaus oli myäntävä, eli seuraavia häitä odotellesa. :D

Kisumekko ja tukkakukat.
Ja humoristinen Miäheni, ketä pilkkaa blogikuvien ottoo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoikaa rohkeesti!