lauantai 9. marraskuuta 2013

Kerhotädin uudet vaatteet.

Tää postaus on toteutettu yhteistyäsä Melutalon rouvan kans. (Ai että ku kuulostaa ihanan viralliselta ja hianolta. :D )

Ku käyttämättömät lomapäivät napsahti tilille ja tiato uudesta tyäpaikasta tuli, ajattelin ostaa ittelleni jottain kivvaa. Pari uutta vaatetta, vois sitte töihin laittaa muutaki ku kotirönttöset. Mun ongelma on vaan se, etten oikein tahdo löytää vaatteita itelleni. Tai ehkä löytäsin, jos tiätäsin mitä haluaisin.

Toisaalta haluaisin olla supertyylikäs ja -naisellinen kevyisä puseroisa ja farkuisa, semmonen vähä klassinen. Mut toisaalta taas tykkään erilaisista koltuista ja aina mukavista legginseistä, ja värit ei oo ollenka pahitteeks. Marimekolta löytyy jottain kivoja kolttuja, Me&i:n mallistoista löytyy kans välillä. Mut muuten oikein ei. Yhä usseemmin huamaan etten oikein löydä ennää ostoksilla mittään. Onlystä ja Vero Modasta oon kasvanu yli, mut oikein muihinka kauppoihin en ossaa mennä. Ja ku oon ihan onneton ompelija, vaatteitten on pakko olla heti sopivia ja oikeenlaisia. Kyl voi siis vaatteitten hankintaki olla vaikeeta. Mut sit kekkasin!

Aikasemmin täälä blogisani kehuin suamalaista käsityätä, ku ostin Melutalon housut Pikku-H:lle. Oon ollu niihin ihan sikatyytyväinen, on käytetty melkein joka päivä, jos vaan pesusta on joutaneet. Housut on tosi laadukkaat, niin kankaan ku tyän jäljenki osalta. Ellastisellekki tuli hankittua pipo, ja ihan yhtä tyytyväinen oon siihenki ollu. Oon myäs aikasemmin jo kiinnittäny huamioo Melutalon käyttämiin kankaisiin. Ihanan ilosia ja värikkäitä, iskeny ihan täysillä. Ja kerran ku tekkee aikuisten vaatteitaki, ni miksen tillais ittelleniki jottain.

Laitoin viästiä Melutalon rouvalle ja äkkiä sainki vastausta mitä olis valmiina mun koosa. Valmiina ei kuitenka sit ollukka mittään juur mulle sopivaa, mut aika äkkiä sain viästiä kangasvaihtoehdoista. Sovittiin sitte piäni diili (siittä toi yhteistyä :) ), ja valkkasin pari kangasta mistä mekot haluaisin. Muutki yksityiskohdat sovittiin ihan mun miälen mukkaan, esim. hihan- ja helmanpituus. Ja sitte odottammaan.

Toimitusajat tiätty vaihtelee, mut se on ihan ymmärrettävää ku Rouvallaki on jälkikasvua ja muutaki puuhaa ompelusten ohesa. Mut mun ei tarvinnu kuitenka kauaa odottaa, niinku ei aiempinaka kertoina. Tännään siis hain paketin postista, ja siältä paljastu kaks ihanaa mekkoo. Viarastan sannaa "lempivaate", mut näistä voisin sitä käyttää. Mukavia, ilosia ja nättejä, oikein kerhotätimäisiä totes miäs. Mää tykkään ja isosti! Marraskuun loppuun rouva ottaa tilaustöitä vastaan, sit tullee niisä taukoo. Mut ns. valmistuatteita saa kyl. :)

Ja tadaa, täsä ne on. Pistin Miähen oikein kuvvaamaan asukuvia. :D Kaverina tiätty kotikalsarit (tarttis ostaa uudet, tyäversiot!) ja villasukat.

Froteinen versio, Iloinen kettuliini.

Ja trikoinen, Fall in love.

Käykääs kattomasa Melutalon blogia. Löytyy värejä, illoo ja ihania ompeluksia. Ja löytyy facebookistaki.

4 kommenttia:

  1. No vau! Ei vois enää enempi tää Rouva tykätä :) Jälleen kerran niin hauskasti kirjotettu ja tosi kivalta näyttää mekot sun päällä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis vaan! Kai maar sitä hianot mekot hyvältä näyttääki. :D

      Poista
  2. No onpas kyllä kivoja kuoseja! Ja kiva malli noissa myös, kelpaa astella uuteen duuniin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toistan nyt itteeni ja pahasti, mut niin on. Tykkään kovasti. :) Ja tää malli on ihan nappi. Monesti ku koltuisa tullee se ongelma vastaan et painoo olis +15kg enemmän, ku ovat mallia suara pötkö. Mut täsä näyttää siltä ku olis kropasa joku muatoki. Muuki ku se vattamakkara. :D
      Eiku ilolla töihin, väreillä syysharmautta vastaan!

      Poista

Kommentoikaa rohkeesti!